Рецепт Салат «Едельвейс»
Вид:Салаты
Кухня: Домашняя
Время:25мин.
Сложность:Просто
Рецепт розрахований на приготування для чотирьох персон, якщо хочете приготувати більше, то і збільшуйте кількість інгредієнтів пропорційно.
Ингредиенты:
болгарський перець середніх розмірів
парочку помідорів
100 грам відвареного курячого філе
100 грам твердого сиру будь-якого сорту
дві скибочки батона
маленька баночка консервованої кукурудзи
петрушка або інша зелень за смаком
часник, один зубчик, але можна і більше, за смаком
три столові ложки оливкової олії
чайну ложку оцту
сіль і перець і інші приправи додайте за смаком
Метод изготовления
А так само для смаження необхідно будь рафінована рослинна олія. Поріжте невеликими кубиками помідори і м'ясо. Сир необхідно натерти на крупній тертці. Вже готові складові треба змішати з консервованою кукурудзою і посіченою зеленню. Посоліть і поперчіть за смаком.
Полийте все це оливковою олією, оцтом і перемішайте. Сможете так само додати гірчицю, вона додасть пікантності страві. Скибочки батона необхідно порізати кубиками і обсмажити разом з дрібно нарубаним часником.
У болгарського перцю необхідно видалити серцевину і розрізати його навпіл. Наповніть отримані половинка перцю начинкою зверху посипте смажені кубики хліба і прикрасьте зеленню. Страву можна подавати до столу.
Має вийти як на фото.
|